domingo, 17 de abril de 2016

Pillant carrereta

Ja estem en el tercer trimestre i com ja he mencionat en la meua anterior entrada he tornat a muntar entrades a aquest  blog. Si vols saber més et recomane que vages a veure el meu ultim  post.Val ara vaig a parlar del que he fet durant la setmana a la classe d'informàtica.
El meu company  Victor de la Encarnacion y jo estem continuant el projecte del segon trimestre que seria realitzar un vídeo StopMotion.
En el segon trimestre vam fer la historia i els diàlegs i vam poder aconseguir un tràiler.
 Ací el teniu per si el voleu veure:El propósit del tercer trimestre és fer el vídeo com a tal.Durant esta setmana hem estat buscant un programa que fora tan compatible amb Windows com en lliurex però al final vam trobar un programa molt facil d'utilitzar que funcionava amb els dos sistemes operatius es diu qStopMotion després de tot això el vam provar i a continuació Victor i jo desidírem fer una enquesta sobre el projecte la idea ens la va suggerir el nostre mestre Dani. Ell ens va ensenyar una pagina web per a fer-la. La enquesta serveix per a que els companys de classe puguen  opinar i elegir sobre parts del mateix de vídeo. En general això és tot
Es veiem la setmana següent amb més però no millor perque és impossible :).
Adeu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario