lunes, 16 de noviembre de 2015

Un poc de tot

Hola una volta més ací en trobe parlanvos una vegada més com ma anat aquesta setmana apart de parlar en la aplicació cara a la presentació de la mateixa en la Universitat Politècnica de València a Alcoi ací teniu el enllaç a la seva pagina EPSA bueno començem amb la explicació.

En primer lloc parlaré de com ha anat la setmana passada. Desde el meu punt de vista pense que ha sigut una setmana bastant productiva perquè hem començat ha omplir la informació de cada parc ací teniu unes fotos per ha que o vegueu.


Bueno després de açò parlarem de com m'estic plantejant a llarg plaç lo de la presentació de  l'aplicació a la universitat en gener.
Pense que l'aplicació pot estar acabada per a gener amb uns detalls per millorar i algunes que perfeccionar.Però en general crec que l'aplicació,apart de que funcione i estiga feta també en plantege si te futur i jo pense que si pot tindre futur com a APK. Està clar que no de forma nacional ni com a molt internacional però per a una persona que vinga a Alcoi tan com de viatge turistic o per a quedarse pense que li pot ser util per orientarse per la ciutat i veure algunes coses interesants de la mateixa.Bueno hui me enrotllat un poc amb la entrada i crec que vaig a publicar una altra parlant del tema que en queda per plantejar.Adeu i de seguida publique l'altra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario